top of page

még több

rólunk

referenciánk

Promethean Magyarország

A Promethean nem pusztán a világon az egyik legelterjedtebb eszközrendszer fejlesztője és gyártója, hanem egyben a legnagyobb globális tanári közösség is, amely aktívan oszt meg tudást, módszertani ismereteket, ötleteket, óravázlatokat több nyelven.

Promethean hitvallása

Minden iskola egyedi, sajátos kihívásokkal szembesül nap, mint nap. Egyetlen megoldás sem alkalmazható mindenhol. Ezért rendszereink az intézmények igényeinek megfelelően variálhatóak, személyre szabhatóak.

 

Miközben a tanulók teljesítményének növelése a végső cél, ez nem valósulhat meg hatékony és támogatott pedagógusok és iskolarendszer nélkül.

 

Felismertük, hogy a jelen kor tanterme nagyban különbözik a múlt tantermeitől, és egyben azért vagyunk mindannyian együtt felelősek, hogy a diákokat a jövő világára készítsük fel.

 

Tudjuk, hogy az interaktív technológia pusztán eszköze a céljainknak, nem pedig a cél maga.

 

Készen állunk, hogy megismerjük a pedagógusokat, tanulókat, célokat, a meglévő módszereket és tananyagokat. Örömmel válunk az Ön partnerévé, hogy közösen olyan, személyreszabott megoldást találjunk, amely segíti Önt céljai elérésében.

 

Jelenleg több, mint 1500 magyarországi iskolában érhetőek el a Promethean eszközök.

Az értékesítést, telepítést, garanciális javításokat országos lefedettségű partner hálózat biztosítja, a RacioNet Zrt. pedig közvetlenül nyújt pedagógiai, módszertani támogatást a felhasználó pedagógusok számára.

Digitális mintaiskola projekt - Referencia iskola

Piarista Gimnázium - Budapest

1052 Budapest, Piarista utca 1.

Digitális Mintaiskola Projekt bemutató film megtekintése

bottom of page