top of page
Keresés
  • Szerző képePromethean Hungary

Bemutatkozik az ActivPanel LX

Az ActivPanel LX egy leegyszerűsített, perifériás érintőképernyő, amelynek lényege a rugalmasság. Ez az agnosztikus kijelző zökkenőmentesen működik minden nagyobb operációs rendszerrel, így a felhasználók könnyedén csatlakoztathatják laptopjukhoz, ezáltal számítógépüket lényegében nagy formátumú interaktív kijelzővé varázsolják. Párosítható egy számítástechnikai modullal is, amely illeszkedik az ügyfél által preferált ökoszisztémához, legyen az Google, Windows vagy Android.

 

Az ActivPanel LX-et a világ vezető interaktív síkképernyős oktatási márkája fejlesztette ki. *

Ideális megoldás azoknak az iskoláknak, amelyek az osztálytermeiket az első kijelzőjével szeretnék felszerelni, miközben korlátozott költségvetésen belül maradnak. Kivételesen egyszerű használatot és rugalmasságot is kínál, így vonzó lehetőség az ügyfelek számára, függetlenül attól, hogy hol tartanak az edtech útjukon.

Az ActivPanel LX különösen alkalmas azoknak az ügyfeleknek, akik:

•           Nem tudjuk biztosítani a költségvetést a felsőbb kategóriás panelek számára, illetve az általuk igényelt képzést és támogatást.

•           Bizonytalanok abban, hogy a technológiai ökoszisztéma hogyan fog kinézni a közeljövőben, ezért szükségük van egy agnosztikus, első osztályú panelre.

•           Szeretnének előrébb lépni az interaktív kivetítők vagy táblák terén, miközben a költségvetésükön belül maradnak.

 

*Futuresource Consulting, excluding China3 megtekintés0 hozzászólás

Коментари


bottom of page